Categorieën
Juicers Slowjuicer

Soorten juicers & slowjuicers

Omega Juicers

Het enige merk dat alle soorten juicers maakt, is Omega. Zij staan bekend om hun slow juicers, waar voedingsdeskundigen en sap-fans blindelings voor instaan. De prijsklasse van deze juicers variëren, dus we raden u aan de reviews te bekijken om er een te vinden die past bij uw budget.

Lees beoordelingen

Breville Juicers

Breville is het populairste merk op de markt op dit moment. Ze maken betaalbare, betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken juicers voor elk huidhouden. Van citruspersen tot sapcentrifuges met een afvalgoot, ze hebben het allemaal. Wil je het beste van het best? Lees onze beoordelingen en zie dat Breville de beste keuze is!

Lees beoordelingen

Want wij hebben al het harde werk al voor je gedaan! Door direct met Hurom samen te werken, kunnen we de laagste en beste prijzen garanderen, beter dan waar dan ook online. Daar komt bij dat wanneer je direct bij ons koopt, je geholpen wordt door onze toegewijde klantenservice (die je kunnen helpen met vragen over sap maken, het product en al het andere!), plus inkoopprijs verzendkosten overal in de europa en een extra Gratis Download pakket ter waarde van €54,- om je gemotiveerd te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.